Skoči na glavno vsebino

Danes je nas Zajčke, presenetil obisk, ki ga nismo pričakovali, saj so zanj vedeli le “odrasli”. Skozi naša vrata je pokukala Brinina mamica Katja, ki nas je prijetno presenetila, še bolj pa svojo Brino, ki si je ves ta čas močno želela, da bi tudi njena mamica našla čas, ter nas obiskala. In ta želja se ji je izpolnila.

Mamica Katja nas je popeljala v svet dišečih praznikov s pravljico: Božične potičke za vse. Pravljica je v nas vzbudila božično vzdušje z omamnimi vonjavami po domačnosti, po čokoladi, po topli sobi in z pridihom zimske idile. Kljub temu, da se je drvar trudil pokvariti čarobnost prazničnih dni, je pekov sin razkril skrivnost izginulih potičk, ter na koncu pomagal rešiti tradicijo mesteca in njegovih prebivalcev.  S pomočjo recepta za okusne potičke, ki nam ga je priskrbela Brinina mamica, si bomo lahko to praznično vzdušje pričarali tudi mi v svojih domovih, ter se preizkusili v peki.

Mamici Katji se zahvaljujemo za prijeten dopoldne, ki smo ga preživeli v njeni družbi, ter seveda za prelepo presenečenje.
HVALA, Zajčki.

Dostopnost