Skoči na glavno vsebino

Danes smo v Dolenji Trebuši praznovali Dan državnosti, ki ga bomo uradno obeležili 25. junija 2024. Letos Slovenija praznuje svoj 33. rojstni dan, kar smo obeležili s posebno slovesnostjo, polno veselja in ponosa. Proslava je potekala v sproščenem in prijetnem vzdušju, kjer so se zbrali vsi šolarji, učiteljice, otroci iz vrtca in vzgojiteljice.

Dogajanje smo popestrile tudi Želvice in Medvedki, ki so s svojim glasnim petjem navdušili in vsem prisotnim pričarale nasmeh na obraz. Pomemben del prireditve so bili tudi učenci in učenke iz Dolenje Trebuše –  pripravili so recitacijo in nam zapeli ter zaigrali na Orfove inštrumente. Po zaključku uradnega dela proslave smo skupaj zaplesali in pojedli sladoled. To je bil trenutek, ko smo se vsi skupaj zavedali pomena skupnosti in prijateljstva. Ob zaključku šolskega leta smo si zaželeli prijetne in brezskrbne počitnice.

Dan državnosti je pomemben praznik, ki nas spominja na našo zgodovino in vrednote, ki nas povezujejo. Vse najboljše, Slovenija, za tvoj 33. rojstni dan!

Želvice in Medvedki, ter vzgojiteljice pa vsem želimo čudovite in doživetij polne počitnice!

 

Za vrtec Dolenja Trebuša, vzgojiteljice

 

       

 

    

Dostopnost