Skoči na glavno vsebino

…kakor mlade borovnice, kot v gnezdu male ptice, mi rastemo.« Ta pesem je tako dopoldne kot popoldne odmevala iz večnamenskega prostora naše šole.
V dopoldanskem času smo se tam namreč zbrali otroci iz našega vrtca ter stari starši, za katere smo pripravili zaključno prireditev. Vsaka skupina se je najprej predstavila preko video posnetka, nato pa smo pogumno zakorakali na oder, kjer smo pokazali kaj vse že znamo. Za svoj nastop smo prejeli bučen aplavz. Dogajanje se je nato preselilo na dvorišče vrtca, kjer smo lahko poklepetali in strnili nekaj misli o tem, kako lepo nam je vsakič, ko se snidemo.

V popoldanskem času smo prireditev ponovili. Tokrat so nas iz občinstva budno opazovale naše mamice in tatiji. Jutranja »generalka« nam je dobro dela, saj smo se izkazali več kot odlično. Po koncu prireditve smo se posladkali s čokoladicami in sokom.
Na nastopu smo vsem domačim na hudomušen in otroški način želeli pokazali, kako hitro zrastemo od Polžkov do Krtkov, ter kaj vse smo se v tem času že naučili in spoznali.
Najlepša hvala vsem družinam, ki ste si vzele čas, ter prišle v našo družbo. Verjamemo, da bo naše druženje tako malim kot velikim še dolgo ostalo v lepem spominu.

Za vrtec pripravila, Brigita

Dostopnost